گندم پوست کنده ارگانیک آبگینه
گندم اصلی ترین و مهمترین غذای بشر محسوب شده، ارزش تغذیهای و فواید درمانی بسیار دارد. مهمترین خواص گندم برای سلامت انسان، شامل خاصیت ملین، صفرابر، ضد چربی،ضد سرطان، ضد التهاب و آنتی اکسیدان است.
گندم سرشار از منگنز، فیبر غذایی، تریپتوفان، منیزیم، نشاسته و سلولز است. ارزش غذایی این دانه گیاهی به قدری زیاد بوده که به تنهایی یکی از کاملترین غذاها محسوب می گردد. از گندم پوست کنده میتوان برای طبخ انواع سوپ، آش، حلیم، سالادها و… استفاده کرد.
گندمها و بهطور کلی دانههای غلات و خوراکیهایی که بهصورت فلهای عرضه میشوند حاوی سنگریزه، گردوغبار و سایر آلودگیهای گوناگونی هستند. گندم پوست کنده ارگانیک آبگینه از جمله محصولات تولید شده در مزارع تحت پوشش شرکت گوکرن توسط کشاورزان رهرو در مسیر سلامت در مناطق مستعد و نسبتا بکر، با آب و هوای مساعد و خاک مناسب می باشد.
این محصول مطابق با تولید وگواهی شده مطابق با الزامات استاندارد ملی ارگانیک ایران (INSO-11000) و سلامت محور، همچنین اصول اخلاقی صورت میپذیرد و در نهایت براساس تعهدات و شالوده ی خاص مجموعه گوکرن، با هدف ایفای نقش در سلامت و ایمنی غذایی عموم مردم عرضه می گردند. جهت حمایت از خانواده های کم استعاعت و زنان سرپرست خانوار، بوجاری و دستچین کردن گندم پوست کنده ارگانیک آبگینه به دستان مهربانوان سرزمینمان سپرده شده است تا طعم ناب و اصیل این غلات در کنار توانمندسازی و اشتغال زایی به شما عرضه گردد.
ارگانیک یک سیستم تولید جامع است که عدم استفاده از نهاده های شیمیایی (سم و کود) تنها یکی از فاکتورهای الزامی در روند تولید بوده و اساسی ترین اصل، حفظ و همگامی با محیط زیست، احترام به قوانین طبیعت و بهرهجویی معقول و منصفانه از منابع طبیعی (آب، خاک، گیاه و…) موجود می باشد. لذا حفظ و نگهداری این نعمت های خدادادی برای نسل های آتی حائز اهمیت است.